Редактор: e-mail: Кадър: БТВСАЩ ни казват - не сте си свършили работата

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВСАЩ ни казват - не сте си свършили работата
Коментари Харесай

Поптодорова: САЩ ни казват, че отново не сме си свършили работата. Предлагам да почнем от записите

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

" Съединени американски щати ни споделят - не сте си свършили работата за следващ път. От какъв брой години ни споделят разнообразни неща. Винаги участват специфични параграфи - промени в правосъдната система и битката с корупцията ". Това съобщи по отношение на глобите от Америка някогашният дипломат в Щатите Елена Поптодорова.

" Ние очевидно разбираме единствено от такива разтърсващи ограничения. Това има резултата на камъчето водата  - концентрични кръгове, които ще вървят дълго време. Единственият правилен добър ход е неотложно поредно и навсякъде следствие на всички тези случаи, които са известни. Записите не са градски митове. Те са някакъв тип материална улика, която би трябвало да бъде разследвана. Информация по тези проблеми е известна от години във Вашингтон и Брюксел. Това въпреки всичко е продан. Аз предлагам да тръгнем от записите. Под ръка са ни ", сподели Поптодорова в предаването " Лице в лице " по БТВ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР